HOME AUTOMATION producten

Schakelaars, dimmers, modules, ontvangers, afstandbediening.

 


Schakelaars - Marmitek (x-10 lichtnetprotocol)*


 

LM15 Fittingschakelaar

Fittingschakelaar voor het schakelen van verlichting. Rechtstreeks in de fitting van een lamp te draaien. Op afstand bestuurbaar met Marmitek X-10 (aan/uit) via het lichtnet. Geschikt voor gloei- en spaarlampen.

 


Lampmodule LM12

Doorsteekstekkermodule voor het schakelen en dimmen van verlichting tot 300W. Op afstand bestuurbaar Marmitek X-10 signalen via het lichtnet (aan/uit/dimmen). De LM12 is geschikt voor zg. Ohmse belastingen (gloeilampen) maar kan echter ook gebruikt worden in combinatie met de meeste halogeenverlichting met gewikkelde trafo. Uitvoering met randaarde.

 

 


Apparaatmodule AM12

Doorsteekstekkermodule voor het aan- en uitschakelen van 230V apparatuur, halogeen- en TL verlichting. Schakelt belastingen tot 3600 W. Op afstand bestuurbaar met Marmitek X-10 commando's via het lichtnet (aan/uit). Uitvoering met randaarde.

 

 


Inbouwdimmer/schakelaar LW11

Inbouwdimmer voor het schakelen en dimmen van verlichting van 60 tot 500W. Geschikt voor halogeen met trafo. Voorzien van soft start, soft dim en geheugen voor de laatste dimstand. Kan vanuit 0% naar het gewenste dim niveau worden geregeld. Kan worden gecombineerd met (design) momentschakelaars. Kan via het lichtnet worden bestuurd met Marmitek X-10 maar kan ook met de hand worden bediend. Wordt geleverd met enkelvoudig inbouwraam. Compatible met Jung CD500 alpine wit schakelmateriaal.  Gebruiksaanwijzing

 


 

Inbouwschakelaar AW10

Inbouwschakelaar voor het schakelen van apparatuur en verlichting tot 2200W. Kan worden gecombineerd met (design) momentschakelaars. Kan via het lichtnet worden bestuurd met Marmitek X-10 maar kan ook met de hand worden bediend. Wordt geleverd met enkelvoudig inbouwraam. Compatible met Jung CD500 alpine wit schakelmateriaal.

 

 


 

Zonweringsschakelaar SW10

Inbouwschakelaar voor het bedienen van zonwering, rolluiken, gordijnen en jaloezieën welke aangedreven worden door een 230 V motor. Intelligente schakelaar met geheugen voor raamgrootte en huidige stand. Kan via het lichtnet worden bestuurd met Marmitek X-10 maar kan ook met de hand worden bediend. Met behulp van Marmitek X-10 in elke stand te brengen via dim commando. Scherm volledig open/dicht met één druk op de toets.

 


 

DIN Dimmer LD11

Dimmer voor installatie op DIN rail. Schakelt en dimt verlichtingscircuits tot 700W. Geschikt voor verlichting op 230 V en voor halogeenverlichting op laagspanning. Kan op afstand worden aangestuurd met Marmitek X-10 commando's via het lichtnet en met één of meerdere pulsdrukkers. Kan worden gebruikt in combinatie met "design" schakelmateriaal. Voorzien van soft start, soft dim en geheugenstand voor het laatste dimniveau. Kan vanuit 0% naar het gewenste dim niveau worden geregeld. Gebruiksaanwijzing

 


 

DIN Schakelaar AD10

Schakelaar voor installatie op DIN rail. Schakelt belastingen tot 3600W. Kan op afstand worden aangestuurd met Marmitek X-10 commando's via het lichtnet en met een pulsdrukker of maakschakelaar. Statusaanduiding met LED.

 

 

 

 


 

Universele ontvanger UM506

Universele schakelmodule. Schakelt 30V met stromen tot 5 A. Uitschakelbare ingebouwde buzzer. Kan ingesteld worden voor puls- en continue contact. Op afstand bestuurbaar met Marmitek X-10 commando's Aan en Uit. Met de hand te bedienen d.m.v. druktoetsen op de module.

 

LM12W

Flying lead aansluitblok met dimmerfunctie. De module heeft dezelfde technische specificaties als de LM12 stekkermodule, echter is de LM12W uitgevoerd als module zonder stekkerdeel. Via de aansluitkabels kan de module gemonteerd worden in b.v. verlichtingsarmaturen.

 

 


 

AM12W

Flying lead aansluitblok met schakelfunctie. De module heeft dezelfde technische specificaties als de AM12 stekkermodule, echter is de AM12W uitgevoerd als module zonder stekkerdeel. Via de aansluitkabels kan de module gemonteerd worden in b.v. verlichtingsarmaturen en apparatuur.

 

 

 


Schakelaars / Draadloze bediening - Marmitek (x-10 lichtnetprotocol)*


 

Transceiver TM12

Zet hoogfrequent signalen van Marmitek draadloze controllers (afstandsbedieningen, draadloze schakelaars en draadloze sensoren) om naar het Marmitek X-10 protocol op het lichtnet. Ingebouwde apparaatmodule (220V, 3600 W). Extra drukschakelaar voor het manueel schakelen van de ingebouwde apparaatmodule. Er is één TM12 nodig per installatie wanneer gebruikt gemaakt wordt van draadloze controllers. De TM12 is niet nodig wanneer er een Marmitek draadloos beveiligingssysteem is geïnstalleerd. Uitvoering met randaarde

 


 

Slimline draadloze schakelaar RW12

Superdunne elegante draadloze schakelaar. Ideale oplossing voor situaties waar een (extra) schakelaar gewenst is, zonder leidingen te leggen. Aan te brengen op muren, glas, deuren, tafels, etc. Zendt hoogfrequent signalen door vloeren en muren. Geheel draadloos: batterij gevoed. Schakelt 3 modules en voorzien van dim toets. De RW12 kan als centraal bedieningspaneel worden gebruikt.

 

Slechts 8 mm dik. Met de RW12 kunnen ook macro's worden geactiveerd die zijn opgeslagen in de computerinterface. Hierdoor kan met één druk op de knop een opeenvolging van acties worden uitgevoerd. Zoals thuiskomen opstaan etc.

 

 


Draadloze afstandsbediening HR10

Marmitek X-10 draadloze controller voor het aansturen van 16 (groepen) Marmitek X-10 modules. Hoogfrequent afstandsbediening: signaal gaat door vloeren en muren. Ondersteunt de Marmitek X-10 functies Aan, Uit en Dim.

 

Met de HR10 kunnen ook macro's worden geactiveerd die zijn opgeslagen in de computerinterface. Hierdoor kan met één druk op de knop een opeenvolging van acties worden uitgevoerd. Zoals thuiskomen opstaan etc.


 

Draadloze afstandsbediening KR19E

Superdunne sleutelhangerafstandsbediening voor het op afstand besturen van Marmitek X-10 modules. Geschikt voor het aansturen van twee adressen + dimfunctie.

 


 

Draadloze Afstandsbediening KR22

Superdunne afstandsbediening voor het op afstand besturen van Marmitek X-10 Modules. Te gebruiken als sleutelhanger. Geschikt voor het aansturen van vier adressen + dimfunctie.

Afmetingen 85x40x7 mm. Gewicht 20 gram.

Gebruiksaanwijzing

 


 

Draadloze bewegingsmelder MS13

Schakelt verlichting en apparatuur in tijdens aanwezigheid en schakelt deze later weer uit. Schakelt binnen- en buitenverlichting aan bij thuiskomst in het donker. Bespaar energie door het automatisch uitschakelen van verlichting en apparatuur in verlaten ruimtes. Beveiligen van uw huis door het tijdig signaleren van onverwachte bezoekers. Automatische routeverlichting naar b.v. garage of tuinhuis. Volledig draadloos. Spatwaterdicht voor binnen- en buitengebruik.

8in1 afstandsbediening IR/RF

TV's, videorecorders en satellietontvangers met één afstandsbediening bedienen? De 8in1 vervangt de afstandsbedieningen van vrijwel alle TV's, videorecorders en satellietontvangers. De afstandsbediening heeft veel extra mogelijkheden waaronder teletext, het programmeren van de video (via ShowView, VideoPlus of VCR timer) en Macro toetsen. De 8in1 werkt op basis van infrarood en hoogfrequent signaal. De 8in1 heeft een additioneel leergeheugen voor infrarood codes die nog niet in het geheugen aanwezig zijn. Met Marmitek X-10 toets voor het besturen van verlichting en apparatuur. Gebruiksaanwijzing

MK19 Mouse Remote

De enige echte universele afstandsbediening voor al uw apparatuur. De Mouse Remote bedient niet alleen uw TV en videoapparatuur maar kan ook uw PC op afstand bedienen (door muren en vloeren). Ideaal in combinatie met de GigaVideo 30! Met Marmitek X-10 toets voor het besturen van verlichting en apparatuur.

 


Easy Touch 35 IR/RF

 

 • Werkt gegarandeerd met al uw huidige en nog aan te schaffen apparatuur. (voorgeprogrammeerd en lerend).
 • Is ook geschikt voor uw audio/stereo installatie.
 • Het touchscreen zorgt voor makkelijke bediening.
 • Schermverlichting voor gebruik in het donker; enkel de functies van het geselecteerde apparaat verschijnen op het scherm.
 • Met handige home theatre macro functie : met een druk op de knop schakelt al uw apparatuur in uw favoriete stand.
 • De Home Control TM13 transceiver (optioneel verkrijgbaar) zorgt ervoor dat u zelfs de verlichting en andere electrische apparaten met de easytouch 35 kunt bedienen.
 • De Control Anywhere ontvanger (optioneel verkrijgbaar) zorgt ervoor dat u al uw apparatuur in huis kunt bedienen, zelfs door muren en plafonds heen.
 • De All Power Off functie schakelt al uw apparatuur in in 1 keer uit.


 •  


  Speciale modules - Marmitek (x-10 lichtnetprotocol)*


  Fase Koppelfilter FD10

  Koppelt Marmitek X-10 signalen over fasen voor het gebruik van het Marmitek X-10 systeem in een meer-fase installatie. Filtert Marmitek X-10 signalen van het lichtnet om te voorkomen dat de signalen het pand inkomen of verlaten. Kan ingezet worden om storing van ware stoorbronnen te ontkoppelen van het lichtnet (zware machines, etc.). Zware uitvoering: 63 A, 230 V.

   


   

  Stekkerfilter FM10

  Plug in filter voor het filteren van ruis van TV's, kopieerapparaten, motoren, schakelende voedingen, etc. Ter voorkoming van het absorberen van Marmitek X-10 PLC (PowerLine Carrier) signalen door apparaten met een dempende werking voor deze lichtnetsignalen. Uitvoering in randaarde.

   

   


  Micro modules - Marmitek (x-10 lichtnetprotocol)*


   

   

   
  TMA4 MicroModule  
  • Maakt uw X-10 systeem onzichtbaar
  • Zet uw bestaande schakelaar om in X-10 zender
  • Verzendt aan en uit commando’s

   
   
  TMD4 MicroModule  
  • Maakt uw X-10 systeem onzichtbaar
  • Zet uw bestaande schakelaar om in X-10 zender
  • Verzendt aan en uit en dim commando’s

   
   
  LW12 MicroModule met dimmer  
  • Maak uw X-10 systeem onzichtbaar
  • Geen extra draden nodig bij inbouw
  • Dimmer (60W - 250W)
  • Op afstand en lokaal aan, uit en dimmen
  • Geheugenstand voor laatste dimstand
  • Softstart en Softdim

   
   
  LWM1 MicroModule met dimmer  
  • Maak uw X-10 systeem onzichtbaar
  • Dimmer
  • Op afstand en lokaal aan, uit en dimmen
  • Geheugenstand voor laatste dimstand
  • Softstart en softdim
  • Zet een pulsdrukschakelaar om in een X-10 bestuurbare schakelaar
  • Kan ook X-10 commando’s versturen (tweeweg)

   
   
  AW12 MicroModule  
  • Maakt uw X-10 systeem onzichtbaar
  • Schakelaar
  • Op afstand en lokaal aan en uit
  • Zet uw bestaande schakelaar om in X-10 bestuurbare schakelaar

   
   
  AWM2 MicroModule  
  • Maak uw X-10 systeem onzichtbaar
  • Schakelaar
  • Op afstand en lokaal aan en uit
  • Zet uw bestaande schakelaar om in X-10 bestuurbare schakelaar
  • Kan ook X-10 commando’s versturen (tweeweg)

   
   
  SWM1P Zonweringschakelaar  
  • Bedien uw elektrische zonweringen, rolluiken etc. op afstand en/of ter plaatse
  • Micromodule met ingebouwd relais met twee kontakten waarop een 230V motor aangesloten kan worden.
  • Kan op afstand met elk X-10 signaal worden aangestuurd (ook meerdere modules tegelijkertijd). Lokaal bedienen blijft uiteraard ook mogelijk.
  • Onzichtbare installatie achter bestaande schakelaars of wandcontactdozen. Merk en uitvoering van de schakelaar zijn vrij te kiezen en daarmee is de SWM1P inpasbaar in elk interieur en elke installatie.
  • Voorzien van preset functie; een zelf te bepalen tussenstand voor rolluiken (bv. een dag-/ventilatiestand).
  • Lokale blokkeerstand voor het blokkeren van de motor tijdens bv. raamwassen of onderhoud.
  • Laat, in combinatie met de CM15Pro™ computer interface, overdag de zonwering automatisch naar beneden op plaatsen waar de zon naar binnen schijnt. Bescherm zo uw meubels tegen de zon, houd het huis koel en simuleer uw aanwezigheid in de woning.
  • Eenvoudig en snel te installeren en programmeren.

   

   

   


  Schakelaar / Ontvanger  - Gardena


   

   

  GARDENA relais voor afstandsbediening

   

  Om in combinatie met de Gardena afstandsbediening

  rechtstreeks draadloos 230-Volts toepassingen aan te sturen. 

  Tot maximaal 1500 W. (bijvoorbeeld pomp of verlichting) 

   

   


  Afstandsbedieningsset  - Gardena


   

   

  GARDENA afstandsbedieningsset

   

  Stuurt tot 4 verschillende groepen draadloos aan of uit.

  Schakelt in huis tot op 50 meter, buiten tot op 100 meter.

  Set bestaat uit 1 contactdoos met kinderslot en 1 afstandsbediening.

   


  Schakelaar / Ontvanger  - Gardena


   

  GARDENA ontvanger voor beregeningsventielen

   

  Om in combinatie met de Gardena afstandsbediening

  draadloos beregening aan te sturen.

  Werkt op batterijen. (Levensduur batterijen ca 1 jaar)

   

   

   


  Zender  - Gardena


   

   

   

  GARDENA afstandsbediening

   

  Stuurt tot 15 apparaten (lampen/spots/pomp) of beregeningsventielen aan.

  32 programma's naar wens in te stellen.

  Bereik tot 200 meter.

   

   

   

   

  Multi-Media producten

  * Het  X-10 lichtnetprotocol is een wereldstandaard


                  HOME AUTOMATION Introductiepagina

                  HOME AUTOMATION X-10 protocol

                  HOME AUTOMATION Voordelen

                  HOME AUTOMATION Producten

                  HOME AUTOMATION Introductiepagina Sprinkler

                  HOME AUTOMATION Onderdelen Sprinkler

                  HOME AUTOMATION Voorbeelden Sprinkler

   

   

                

  Vorige             Top             Volgende

   

  [homepage] [ontwerp] [aanleg] [onderhoud] [Overzicht website]