Disclaimer

Hoveniersbedrijf J. Baaij

 

 

 

Aansprakelijkheid

Door het openen van deze website stemt u ermee in dat Hoveniersbedrijf J. Baaij en medewerkers geen aansprakelijkheid treft voor enige directe of indirecte schade voortvloeiend uit het gebruik van de informatie en het materiaal dat deze website bevat.


De informatie

Deze website is te goeder trouw gemaakt en zorgvuldig samengesteld maar wij kunnen niet instaan voor de aanwezigheid van eventuele fouten.

De informatie op deze website is over het algemeen beknopt. Zij biedt dus ook geen garantie voor volledigheid en juistheid. Wij kunnen dan ook op geen enkele wijze instaan voor de juistheid en volledigheid van de informatie die zij bevat en de websites waar naar gelinkt wordt.


Wijzigingen

De informatie op onze site is aan verandering onderhevig. Wij behouden ons dan ook het recht voor om inhoud, informatie en prijzen op elk gewenst moment naar eigen inzicht te wijzigen zonder voorafgaande mededeling.


Controle

U wordt aangeraden de te gebruiken informatie te controleren.


Privacy

Door u verstrekte gegevens welke nodig zijn voor onze administratie en afhandeling van bestellingen worden uitsluitend binnen ons eigen bedrijf gebruikt. Wij verstrekken geen adresgegevens aan derden.

Van de website houden wij algemene bezoekgegevens bij, zoals bezoek per dag, meest gevraagde pagina's en met behulp van statistieken op welke tijdstippen de pagina's zijn bezocht, door welke IP nummers. Dat wil zeggen dat bezoekers te herleiden vallen tot de provider of het land van waaruit ze met internet zijn verbonden.


Contactgegevens

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

J. Baaij HOVENIERS

Kerklaan 20

2903 BE CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Telefoon:        010-450 20 67

 

 E-mailinfo@baaij-hoveniers.nl

Website

VHG Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Homepage  
Ontwerp Overzicht website

Zoeken op onze website

Aanleg
Onderhoud