Wie zijn wij ?

Wij zijn specialisten met ruime ervaring in het ontwerpen en realiseren van groene ruimtes. Een groot deel vanGrondverzet met midi kraan onze werkzaamheden bestaan uit ambachtelijk handwerk, maar waar mogelijk wordt gebruik gemaakt van nieuwe technieken en machines. Denk hierbij aan machines en transportbanden voor grondverzet, uitzetten van tuinen met laser, onkruid branden en voor het presenteren van plannen kunnen we gebruik maken van C.A.D. programma's, internet en eventueel presenteren in een 3d omgeving zoals Second Life.

Wij hebben oplossingen voor het eenvoudig aanpassen van een tuin aan uw wensen en budget tot het realiseren van exclusieve tuinen met computer gestuurde regeninstallaties.Oplossingen waar u zelf soms niet aan denkt.

 

Voor wie?

80 % van onze klanten zijn particulieren die hoge eisen stellen aan het vakmanschap en de creativiteit.

20 % van onze opdrachtgevers zijn bedrijven, instellingen en overheid waar het budget ook een belangrijke rol speelt. 

 

Entree naar achtertuinca. 60 % van onze werkzaamheden bestaan uit het ontwerpen en realiseren van nieuwe tuinen bij zowel bestaande huizen als bij nieuwbouw.

Voor de  overige 40 % verrichten wij onderhoudswerkzaamheden. Niet alleen voorjaars- en winterbeurten maar ook het wekelijks onderhoud alsmede het gazon maaien en winterdiensten kunnen wij voor u verzorgen.

Wij verzorgen plannen / oplossingen voor u of uw bedrijf van de opzet / ontwerp tot en met de realisatie en het onderhoud. Hiervoor kunnen wij u een volledig op maat gesneden plan leveren.

Waarvoor ?

Tuinen ontwerpen, een beplantingsplan maken, vijvers aanleggen, schuttingen en pergola's zetten, alle soorten bestrating maken, complete beplantingen realiseren, snoeien, vergunningen verzorgen, sproei-installaties, tuinverlichting aanbrengen, enz. enz.

Ligustrum d. op stam

 

Aan de hand van uw wensen en  ideeŽn kunnen we in een bespreekplan u de oplossingen laten zien die wij voor ogen hebben . We laten aan de hand van een schetsontwerp en begroting de mogelijkheden zien en kunt u keuzes maken voor opties (bijv. beregening, verlichting), materialen (bijv. betonproducten of natuursteen), en eventueel ervoor kiezen de werkzaamheden zelf uit te voeren.

Dit bespreekplan kunnen we persoonlijk toelichten met foto materiaal, voorbeelden e.d.

 

Ook voor het opzetten van een plan voor onderhoud / beheer kunnen wij u de nodige expertise en oplossingen bieden.

 

Wanneer ?

Er zijn tuinkarweien die u beter aan de vakman/vrouw kunt overlaten. Dan weet u zeker dat het goed gebeurt. Maar ook als u alleen advies nodig heeft kunt u bij ons aankloppen. Dit kan in alle seizoenen. Een mailtje of telefoontje is al genoeg.

 

Mogelijkheden !

Ook voor de doe het zelf kunnen wij het ontwerp/advies verzorgen.

Of misschien denkt u eraan om er een meerjarenproject van te maken. Wij helpen u graag aan een uitgewerkt plan.

 

Hoe kunt u ons bereiken?

zie onze pagina met contact gegevens.

 

      

         
      Terug Top    
             
[Homepage]  [Ontwerp]  [Aanleg]  [Onderhoud]  [Overzicht website]

 

Laatst bij gewerkt d.d. 25-11-08